Partners

Bij Storex zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van onze bestaande productlijnen. Om dit te kunnen realiseren, werken we nauw samen met gerenommeerde onderzoeksstations en universiteiten, waaronder het Wageningen UR en Radboud Universiteit . Deze samenwerking stelt ons in staat om de nieuwste technologie├źn en wetenschappelijke inzichten toe te passen bij onze research and development (R&D) activiteiten.

Bij Storex geloven we dat innovatie de sleutel is tot succes. Daarom blijven we ons inzetten voor het ontwikkelen van baanbrekende producten die onze klanten helpen om succesvol te zijn. Met onze toonaangevende R&D-activiteiten en onze samenwerkingen met gerenommeerde onderzoeksstations, zijn we er zeker van dat we de beste producten kunnen blijven leveren aan onze klanten.

R&D

Om AGF na de oogst langer en beter te bewaren en bewaarverliezen als gevolg van rot tot een minimum te beperken door dagelijkse monitoring van het product, heeft Storex dankzij het programma van Interreg en Horizon2020 samen met academische partners zoals Radboud Universiteit, VCBT Leuven, LWK Jork, Cranfield University , het Max Fresh systeem ontwikkeld.

Door een dagelijkse meting van relevante gassen in een bewaarcel :

  • kunnen producten veilig op het laagst mogelijke zuurstofgehalte bewaard worden  (DCA) zonder het risico op anaerobe fermentatie.
  • wordt de ontwikkeling van rot tijdens de bewaring en de veroudering van het product dagelijks gevolgd.

Het Max Fresh systeem wordt technisch ontwikkeld met onze partners Radboud Universiteit, NKT Photonics en Senseair en is commercieel beschikbaar in 2024.

Meer informatie is te vinden op de website van : www.max-fresh.eu